Сексуалната съвместимост според кръвната група

Американски учени успяха да обяснят връзката между кръвните групи и физическата съвместимост на сексуалните партньори. Ето какво се получило:

Мъж 0 и жена 0 кръвна група 
Те се нуждаят от постоянен физически контакт, за да бъдат щастливи. Обикновено те имат абсолютно хармоничен сексуален живот.

Мъж 0 и жена A кръвна група
Много подходяща двойка за секс. Той е активен, тя пасивна. С ласки и убеждаване той може да я отведе до високи нива на сексуална активност, но най-важното е да не действа прибързано.

Мъж 0 и жена B кръвна група
Той е много активен, тя пасивна. Точно това е , което им харесва и на двамата. Те могат да се наслаждават на секса навсякъде и по всяко време.

Мъж 0 и жена АВ кръвна група
Поведението на мъжа е определящо в отношенията на тази двойка. Ако той е търпелив и нежен,  хармоничниат сексуален живот и гарантиран.  Ако обаче, той е прекалено взискателен и егоист, сексуалният живот ще е изпълнен раздори.

Мъж А и жена 0 кръвна група
Те ще прекарват повече време в леглото, отколкото всички други. И двамата искат секс. Важно е да се помни, че тази двойка не трябва да забравя за предварителната любовна игра.

Мъж А и жена А кръвна група
От всички възможни комбинации, това е най-подходящата комбинация за жената с А кръвна група. Тя е с този партньор, с който може да изпита най-голямо удоволствие и той го разбира.

Мъж А и жена В кръвна група
Те прекарват повече време да говорят за секс, отколкото да го правят. Броят на сексуалните пози е разочароващо малък. И двамата са плахи и недостатъчно чувствени един към друг.  Жалко – а биха могли да изпитат огромно удоволствие.

Мъж А и жена АВ кръвна група
Пълен провал. Тази двойка най-вероятно няма да прави секс. Те се отнасят един към друг като брат и сестра. Орален секс въобще не се обсъжда, а традиционния винаги един и същ. Впрочем и с него се захващат твърде рядко.

Мъж В и жена 0 кръвна група
Те обичат да се учат един друг на нови сексуални техники. Тя е лидер в отношенията им, но и неговите сексуални таланти не могат да бъдат подценявани.

Мъж В и жена А кръвна група
Тя обича, когато двамата правят нетрадиционен секс. В допълнение и двамата са еднакво активни в тази двойка.

Мъж В и жена В кръвна група
Техният секс е посредствен, удволетворението – също. Може да опитат да подобрят техниката си.

Мъж В и жена АВ кръвна група
Темпераментна двойка. Те са хазартни експериментатори и са в състояние да изпробват огромен брой вариации. Най-голяма е сексуалната съвместимост когато мъжът е по-млад.

Мъж АВ и жена 0 кръвна група
Сексът ги обединява. Те ще бъдат щастлива двойка, но само ако мъжът може да се адаптира към нейният темперамент и нужди.

Мъж АВ и жена А кръвна група
Той е страстен партньор, така че те правят секс достатъчно често. Но връзката им е безперспективна, ако в нея няма поне малко чувства.

Мъж АВ и жена В кръвна група
Те правят секс по-рядко от всички други двойки. Въпреки това са напълно доволни един от друг. Може би, защото те не познават грубостта и липсата на уважение към партньора.

Мъж АВ и жена АВ кръвна група
Възможностите тази двойка са безкрайни. Те  могат или да постигнат абсолютна хармония, или да бъдат пълни антиподи. Но ако и двамата подходят към секса творчески, не би трябвало да има проблем.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *