Сексът, зимата и връзката между тях

Навън е студено, вкъщи е топло, а половинката ни чака вечер след работа. Нямаме търпение да се мушнем под завивките и да се отдадем на сладък сън… или на нещо друго. Именно студените месеци са тези, през които се прави най-много секс. И това е напълно логично. Ако не сме част от тази статистика, ето няколко причини да наваксаме с палавите изживявания, докато навън вали дъжд и сняг, духа, пада мъгла и въобще не е за разходки и други преживявания.

Имунитет
Доказано е отдавна и многократно, че сексът повишава защитните сили на организма. Какво по-добро лекарство среща настинка и грип можем да искаме?!

Настроение
Освен имунитета, сексът подобрява настроението, защото се отделят хормони на щастието, когато стигнем върха, а и преди това. През студените месеци страдаме от липса на достатъчно витамин D, която можем да компенсираме именно в леглото, на топло.

Температура
Каквото и да си говорим, няма по-добър начин да се стоплим от този да прегърнем любимия човек. А тези прегръдки и закачки лесно прерастват в секс. I И ни е едно такова приятно, топло, уютно. И съвсем се разгорещяваме.

Скука
Ще прочетем някоя книга, ще погледаме филм, ще поиграем някоя игра. А защо не запълним времето, което прекарваме вечер и през уикендите у дома с нещо по-полезно и забавно? Да, именно през зимата имаме достатъчно време да експериментираме и да се отдадем един на друг, защото е по-малко вероятно да сме уморени след поредното парти край басейна или от дълго разходки през деня.

Позите
Със сигурност ни се иска тялото ни да остане под завивките, освен ако не сме щедри откъм отопление на спалнята. А най-добрата поза от гледна точка на топлина, удобство и интимност е “лъжички”. Топлим се един друг и ни е супер. Пък навън нека си вали…

Бебета
Студените месеци са идеални да се захванем със създаването на поколение. Според учените, тогава шансовете за зачеване се увеличават, защото сперматозоидите са в по-добро състояние, готови да оплодят яйцеклетката. Освен това, бебетата, които са заченати през зимата, имат много по-малък шанс да развият наднормено тегло.

Зимен пенис
Е, сперматозоидите може да са супер, но пенисът не се чувства особено комфортно от ниските температури. Стесняването на кръвоносните съдове води до намаляване на размера му с между 20 и 50%. Затова трябва първо добре да се стоплим, че да няма после разочаровани.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *