HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Сексът на работното място не е мираж

Ново проучване, проведено във Великобритания, показва, че никак не е малък броят на хората, които не могат да устоят на изкушението да правят секс на работното си място.
Точно 1/3 от 2000 анкетирани признават, че са получавали и други, по-интимни предложения и облаги, на мястото, където изкарват пари.
Според статистиката по-възрастните хора са по-големите палавници. Хората между 35 и 44 години са много по-склонни към секс авантюри на работното място, за разлика от колегите си между 18 и 24-годишна възраст, които по принцип се намират в своя секс пик!
Спирачка за младите хора може би е страхът да не изгубят източника си на пари. Или пък не намират за необходимо да се сношават с колеги, които не им допадат. Просто имат принципи, които отстояват.
При попорасналите им колеги обаче е точно обратното – жаждата за риск започва да взема превес над чувството им за отговорност. Може би, затова именно те се оказват и главните интриганти на работното място – 29% на 8% за по-старите служители.
Сред причините за разгулния живот на по-възрастните на работното място вероятно е осъзнаването, че няма време или пък просто са решили да разнообразят иначе скучния си живот с партньора. Не е изключено и да са решили да растат в службата и да правят секс срещу по-висок пост.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *