Сексът след появата на децата – по-малко и по-некачествен

57% от поданиците на Нейно Величество не са доволни от факта, че са намалили секса, след като са станали родители, пише в. “Метро”, позовавайки се на изследване на британската фирма за матраци “Лийса”.
В допитването взели участие 1000 пълнолетни граждани на страната. Брачните двойки правели средно месечно 19 пъти секс, преди да се сдобият с поколение. След като се родили децата, броят на сношенията им паднал на 10 месечно.
Изненадващ се оказал броят на британците, които не се смущавали от намалелите любовни ласки. Оказало се, че 22% от респондентите са доволни от това, че правят по-малко секс. А за 21%, това не ги притеснявало в никаква степен.
Но с появата на потомството и качеството на секса спаднало за мнозина британци, като 46% се чувствали недоволни от изявите си под завивките. Това се дължало на недоспиването, причинено от появата на децата.
При майките се наблюдавал по-голям спад на либидото, в сравнение с бащите. Шейсет на сто от анкетираните дами заявили, че желаели по-малко секс след раждането, докато при мъжете този процент бил 30%.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *