Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019

Секс в колата? Защо не

Броят на интимните контакти и тяхното качество е от особено значение за здравината на една връзка. Има двойки, които изпадат в рутината и правят секс все по-рядко. Други пък, притиснати от определени обстоятелства, не могат да разнообразят и го правят на едно и също място. Дали заради мисълта, че пространството е тясно и неудобно или поради други притеснения от страна на един от партньорите, много малко се решават да правят секс в колата. Или опитали един път, те не предприемат втори. Но понякога смяната на обстановката може да повлияе положително на интимната връзка. Ето 6 съвета за секс в колата, които ще ви помогнат за по-добро изживяване:

1. Почистете колата
Основното притеснение на много жени е, че в колата има прекалено много бактерии, които могат да ѝ докарат различни инфекции. Ако планувате да правите секс с гаджето в автомобила си, постарайте се да го изчистите добре, за да може обстановката да предразполага към него повече от сладки приказки в тъмното. Може да си приготвите малко одеяло в багажника, което да използвате за по-голямо удобство.

2. Не подценявайте локацията
За да се чувствате комфортно и двамата, помислете внимателно на кое по-закътано място да отидете, за да не ви обезпокоява никой. За предпочитане е да отидете някъде извън града, в гората или полето, където няма голям поток от хора.

3. Внимавайте със седалката
Няма голям избор от места в колата, на които да правите секс. Трябва да избирате между задната седалка и предната до шофьора. Някои автомобили са по-широки отзад и няма проблем да пробвате 1-2 пози, но при повечето модели отпред е по-добре както за мъжа, така и за жената.

4. Не разпилявайте дрехите
За да не търсите бельото си под седалката след секс, съблечете се така, че всичките ви дрехи да са на едно място. После може по-лесно да се облечете или завиете с тях, за да се гушкате. Но ако ги разпилеете, ще се изнервите докато ги изнамерите.

5. Създайте атмосфера
Може да гледате звездите и да слушате музика. Задължително изгасете светлините на колата. Ако искате да слушате музика за настроение, оставете колата на контакт. Внимавайте – никак няма да е хубаво, ако акумулаторът ви падне, докато правите секс и след това автомобилът ви отказва да запали.

6. Внимавайте с позите
Сексът в колата е предизвикателство за много двойки, но усещането може да бъде помрачено заради неправилно избрана поза. Ако сте на задната седалка, жената може да е отгоре или обратно – мъжът да поеме контрола. Дори и да изберете предната, застанете така, че да има достатъчно място за движенията и на двамата

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *