Секс гафовете, които мъжете не понасят

Това, което не знаете, би могло да ви навреди, на вас и връзката ви, като например, секс гафовете , които мъжете не понасят. Това не означава в никакъв случай, че и те нямат, нали? Нека обаче се спрем върху нашите засега:

Прекалените въздишки и пъшкания 
Само защото много от мъжете гледат  порно, това не означава, че очакват от вас да се държите като порно звезди и да пищите като тях. Стенанията в екстаз, когато той едва ви докосва, го карат да си мисли, че симулирате. Така че, не се преигравайте и не се старайте по този начин да галите егото му, освен ако наистина звуците не ви идват отвътре и не се преструвате.

Да лежите като мумия
Положението на тялото, в което абсолютно нищо не правите, само сте се проснали на леглото и ни дума, ни вопъл, ни стон. Това е другата крайност и тя също не е стимулираща за мъжете. Дори и да сте отдолу, партньорът ви очаква да взимате дейно участие в сексуалния акт.

Твърде високо се повдигате
Когато сте отгоре, няма нищо по-стряскащо за един мъж, когато се повдигате малко повече отколкото трябва и съществува възможност да се приземите не особено благоприятно за члена или тестисите му. Да, това е наистина реална опасност, която може да доведе до неприятни преживявания за партньора ви.

Грубата любов
На някои им харесва да сте по-груби, на други-не. Не бъдете толкова сигурни, че на партньорът ви непременно ще му хареса да мачкате лицето му, или да дращите с нокти гърба му, да го пляскате по дупето, или да му нанасяте каквато и да е друга болка, докато правите секс. Ако ви е казал, че така му харесва, добре, нашляпайте го хубаво, но ако не сте сигурни, по-добре не поемайте самоинициативата.

Докосване на ануса
Да, има много мъже, на които това им харесва, но отново, ако не знаете със сигурност, че „ задният му двор “ е една от ерогенните му зони, стойте далеч от него и вместо това, хванете топките му за по-сигурно-това на всички им харесва.

Не го изпъвайте назад
Става въпрос за пениса му. Когато е възбуден, той е изправен нагоре и е неприятно да го ползвате като джойстик и да го дърпате в противоположна на естествената му посока. Това често е болезнено.

Използването на вода вместо  лубрикант 
Понякога е необходимо допълнително  овлажняване. Съществуват твърде много варианти за овлажняване-желета, лосиони, слюнка, масла, дори балсам, когато сте под душа. Има едно нещо, което никак не е добър лубрикант-водата. Не я ползвайте за тази цел.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *