Секс закони, които не е за вярване, че съществуват

Сексът в много държави има строго регламентирани закони, които определят какво е позволено и какво не. Ето няколко, които ще променят представите ви за интимните отношения по света:
В Ливан е законно мъжете да правят секс с животни, ако са от женски пол. Ако са мъжки обаче, съвкуплението може да доведе до смъртна присъда за човека. 
В американския щат Вашингтон е забранено на мъж да прави секс с девственица, с изключение на първата брачна нощ.
В Бахрейн гинеколозите могат да преглеждат пациентките си само ако не гледат право към половите им органи. Прегледът става чрез огледални пособия. 
В Гуам група мъже изкарват прехраната си, като обикалят страната и дефлорират девственици срещу пари. Причината за необичайната професия е, че девствените момичета нямат право да се омъжват.
Хонг Конг е раят на ревнивците, защото според тамошните закони всяка съпруга има правото да убие мъжа си с голи ръце, ако й е изневерил. За любовницата няма посочени изисквания – измамената жена може да й отмъсти по всякакъв начин, включително и със смърт. 
В Индонезия мастурбацията се наказва със смърт. Но не каква да е, а чрез обезглавяване.
В Минесота е забранен сексът с жива риба. 
В много държави в Близкия изток е забранено да правиш секс с агне и после да изядеш месото му.
Във Вирджиния, САЩ, законът забранява сексът по светло. 
Отново в САЩ, но този път в щата Орегон е забранено говоренето на мръсотии по време на секс. Все пак в закона не се упоменават конкретни думи, които се регламентират като “мръсни”.
В някои части на Индия, ако мъж не може да върне паричен заем, има правото да предложи жена си, вместо пари.
В Дубай извънбрачният секс е категорично забранен. Дори в случаи на изнасилване, и жертвата, и изнасилвачът й могат да влязат в затвора за нарушаване на закона.
В щата Масачузетс пък е забранено жената да е върху мъжа по време на секс.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *