Секс, лъжи и видео! Боби Ръгбиста закопа Златка, Благо изтрещя и започна да троши из Къщата

Извънредна ситуация в Къщата и пореден цирк около пошлостта в предаването. Благой Георгиев е започнал да троши из Къщата, след като Борислав директно попита Златка дали са правили секс.

Блондинката обаче, вместо да стои до ексфутболиста се притесни за имиджа си и хукна да пита Брадъра в изповедалнята какво са разбрали точно зрителите и дали се знае, че тя всъщност признала, че е имала някакви отношения с Борислав, но не връзка.

„Здравей, Биг Брадър. Искам да попитам защо се вменява това, че аз съм лъжкиня, защото не съм имала нищо общо с този човек. Аз съм изключително директна и съм обяснила какво общо съм имала с него, без да изпадам в момента в подробности колко кратно е било всичко, защото смятам, че е твърде унизително”, започна да се оправдава плеймейтката.

Брадърът обаче бе суров и иронично закопа Златка с въпрос: „Как така помниш какво си правила с човек, който твърдиш, че не помниш?”. Това втрещи Златка, която още повече започна да се оплита в лъжите си:

„Знам кой е Борислав, имали сме флирт, просто исках да излезе малко по-пренебрежителна ситуацията”, каза тя, но безкомпромисно й бе направена забележка от Брадъра заради половинката й.

„„Ще съм ти благодарен, ако озаптиш Благой. Биг Брадър няма намерение да става свидетел как един от съквартирантите иска да потроши Къщата”, заяви той, с което стана ясно, че след въпросът на Ръгбиста Георгиев буквално е полудял.
В крайна сметка стана ясно, че плеймейтката, палувала на “Острова на Изкушението”, няколко кратно е имала нещо с Борислав, но пазейки си честта, не иска да каже какво точно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *