Секс мераци! Хайде да правим тройка

Тройката е диво и вълнуващо изживяване. Много хора са скандализирани от самата мисъл, но страшно много са и тези, които си мечтаят за подобно изживяване – непознато, различно, възбуждащо и неприлично.
На тройката се гледа с желание или с неприязън, но винаги като на нещо забранено, пише rozali.com.
И макар че сексът в днешно време вече не се възприема като нещо срамно, на всякакви отклонения от нормата, каквото е и тройката, все още се гледа малко по-резервирано.
Основните две опции за тройка са две жени и един мъж или двама мъже с една жена.
Много мъже си мечтаят за тройка с две жени. Тази сексуална фантазия е дълбоко вкоренена в мъжкото съзнание. Но, за съжаление, реализацията й е малко трудна. Ако един мъж е обвързан, е малко неудобно да помоли партньорката си да поканят още една участничка в сексуалното им приключение. В повечето случаи, момичето би разтълкувало това като обида. Логично е да си помисли, че щом той иска и друга, значи тя не го задоволява достатъчно. Или още по-лошо, да го разтълкува като директно предложение за изневяра от негова страна и то пред очите й.
Разбира се, възможно е ситуацията в неговите очи да е много по-различна. Той може да обича приятелката си и да не иска да я загуби, а просто да има желание да разнообразят сексуалните си контакти с нещо по-нетрадиционно.
Второто момиче в тройката може да се възприема със същия успех, с какъвто се ползва всяка една секс-играчка. Освен това, не е задължително третата участничка да служи за сексуален стимулатор само на мъжа. Има много жени, които си мечтаят да се докоснат интимно до други представителки на нежния пол. Така че може да се окаже особено възбуждащо и за двамата партньори да поканят някоя палавница в леглото си.
Жената във връзката ще пробва нещо нетипично и забранено – ще изпита сексуално удоволствие от контакт с жена. Мъжете в повечето случаи се възбуждат от това да гледат как две жени си интимничат и това им харесва. Затова, преди да заклеймите тройката като крайно неприлично и унизително действие, помислете дали пък няма да ви е приятно да пробвате.
Като цяло жените са доста нетолерантни към този вид забавления, защото им е неприятно да гледат как друга интимничи с техния партньор. Съществува огромна доза ревност, когато гледаш как партньорът ти докосва друга жена и тя докосва него. Такава ситуация може да остави болезнен спомен и впоследствие да се превърне в повод за раздяла.
Другият вариант за тройка е за една жена с двама мъже. Но тази опция е крайно неприемлива от силния пол. Малко мъже биха се съгласили да поканят още един участник в креватните приключения с партньорката си. Мъжете може да се имат за много разкрепостени, но това да са под завивките с друг мъж (освен ако не са бисексуални или хомосексуални) би ги отвратило. А и да гледат как друг докосва любимата им вече би преляло чашата.
Вариантът с тройка от двама мъже и една жена е актуален, когато двама приятели успеят да прилъжат някое по-палаво девойче. Така няма засегнати, защото всичко е само за вечерта. Ситуацията за момичето е малко унизителна, но има толкова жени, които си падат точно по такива нестандартни забавления, че това изглежда като някакъв компромисен вариант.
Практикуването на тройка е изключително спорен въпрос. От една страна е заклеймявано като крайно порочно деяние, а от друга много хора си мечтаят да го направят. Преди да се впуснете в подобна авантюра е много важно да прецените някои основни неща.
Искате ли го? От какъв пол предпочитате да е третият? Как ще реагира половинката ви на вашето предложение? (ако е от по-косервативните и ревнивите, пробвайте да се пошегувате с това и да видите как ще го приеме. Ако подобна шега я огорчи, въобще не продължавайте да настоявате. В крайна сметка връзката ви е по-важна от забавлението за една вечер.)
Накрая внимателно подберете човека и се отдайте на нетрадиционни забавления, до пренасита. Все пак „В леглото срамни неща няма!“. От вас зависи до колко далеч сте готови да стигнете в придържането към тази максима.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *