HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Секс обичаи: Първата брачна нощ пред погледа на майката на младоженката

По света има най-различни обичаи в секса. В Нигерия, например, крадат булките, а в Папуа-Нова Гвинея момчетата пият сперма, за да навлязат в света на истинските мъже.

В Нигерия браковете се уреждат от родителите докато децата са още малки и обикновено сватбата е между роднини. Всяка година се организира фестивала Гервол, по време на който мъжете се маскират и крадат жени. Ако една жена бъде открадната, без мъжът й да забележи, новата двойка бива признавана от обществото. Така в Нигерия се сключват браковете по любов.

В Непал споделят жената. Когато една жена се омъжи за даден мъж, всъщност тя се омъжва за цялото семейство и всички братя имат равни права върху нея. В племената в Папуа-Нова Гвинея 7-годишните момчета се отделят от семействата им и живеят с други момчета, докато навършат 10 години. Това се прави, за да се “изчистят” от женското влияние.

Част от ритуалите, които момчетата извършват, за да станат истински мъже включват поставяне на пирсинг, пускане на кръв от носа и пиене на големи количества захар от захарна тръстика. Важна част от ритуала към мъжеството е и пиенето на спермата на старейшините. Така момчетата стават по-силни и по-желани. Когато се завърнат сред жените мъжете пускат кръв от носа си по същото време, когато техните избранички имат месечен цикъл.

В света са се запазили много странни и неприемливи за западната цивилизация обичаи. Ето и някои от тях, които направо шокират:

Секс колибка

В Камбоджа има племе, което се нарича креунг. Когато момичетата станат на 15 години, родителите ги изпращат да си търсят момчета. И това се прави по твърде необичаен начин. Главата на семейството собственоръчно прави неголяма бамбукова колибка за дъщеря си, където тя може да си води момчета и да прави любов с тях.

По братски

В Непал пък процъфтява полиандрия – рядка форма на полигамия, при която жената има няколко брачни съюза с няколко мъже. При това правилото е жените да се омъжват за няколко родни братя. Това позволява да не се дели земята и стопанството между мъжете, което е много удобно за родителите им и изгодно от икономическа гледна точка. Освен това няколко мъже по-добре се грижат и осигуряват семейството.

Нощта на измените
Индонезийците 7 пъти в годината празнуват „Пон”. Това става на свещена планина на остров Ява. За да постигнат късмет и да се сдобият с богатство участниците в тържествата правят секс не със собствените мъже и жени, а с напълно странични лица.

Женски ексхибиционизъм
На туземките от остров Бугенвил стеснителността изобщо не им е позната. Те демонстрират интереса си към мъжете, като се разсъбличат. Според местните обичаи този жест е сигнал към избраника, че жената иска да установи с нето „особени отношения“.

Първата учителка
Когато момчетата на остров Мангаиа достигнат 13-годишна възраст, те започват да си търсят секс учителка сред зрелите жени. Избраницата обучава подрастващия на всички тайни и хватки, за да се научи момчето как в бъдеще да задоволява жена си.

Секс със свидетели

Първата брачна нощ на младоженците от колумбийския град Кали задължително трябва да протече пред погледа на майката на младоженката. Според местния обичай по този начин майката играе ролята на официален свидетел или на кума за сключения брак.

А на Маркизските острови в Тихия океан първата брачна нощ се проследява от деца. Да се учат…

temaonline.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *