Секс позата на 2018-та, по която жените са луди

По данни на компанията Durex, която не само произвежда презервативи, но и плаща милиони долари за изследвания в областта на сексологията, 75% от жените не достигат до оргазъм по време на полов акт, докато само 28% от мъжете признават, че сексът им не винаги приключва с екстаз. Затова трябва да се предприемат мерки, са решили жените и, както изглежда, са измислили начин за решаването му, пише “Блиц”. Изглежда, че на патриархата в спалнята му идва края – жените по целия свят все по-често поемат инициативата в леглото. Така се е стигнало и до появата на позите “ездачка на лицето”, “царицата”, “сочният плод”, “източник на младостта” и тн… Имената, естествено, са условни, защото тази поза няма някакво общоприето име, но най-вероятно сте разбрали нейната същност.
Мъжът ляга по гръб, а жената му сяда на лицето отгоре – тя се чувства превъзходство и контролира ситуацията. Това, на свой ред, й позволява да задава темпото и да докара нещата до “победния” им край.
Партньорката трябва да помоли мъжа да легне по гръб и да му осигури достъп за орални ласки, сядайки отгоре му. Партньорът може, а и е длъжен да използва ръцете си, за да гали женското тяло.
Изследователите от Urban Dictionary казват, че тази поза не е нещо ново. Жените от висшето общество доста често я използват, за да получат удоволствие без никаква опасност от забременяване.
“Първото изобразяване на позата “ездачка на лицето” може да бъде видяно на древни египетски рисунки, а също и на японски, китайски, индийски’, казват от Urban Dictionary.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *