Секс със зрял мъж: Какви са минусите и плюсовете

Когато млада жена избира партньор, много по-възрастен от нея, тя най-често получава някаква психологическа полза от този съюз. В тясна връзка между мъж и жена обаче сексуалният компонент играе една от основните роли, ако не и най-важната. И има плюсове и минуси. Минусите са:

Отслабване на потентността
Това може би е най-големият минус на мъжете в по-зряла възраст. За съжаление, след 40-тата си годишнина те започват да чувстват липса на тестостерон, чувствителността намалява, ерекцията става нестабилна, еякулацията се забавя.

Промени в тялото 
В повечето случаи, тялото на 45-50 годишен мъж не може да се сравнява с това на 25-годишен. Ако той не е Брад Пит, тогава сексуалността може да бъде проблем.

По-малко страст 
Всъщност зрелите мъже са по-малко темпераменти от младите. С тях е по-вероятно да имате спокоен секс.

Пълна отдаденост 
Ако мъжът вече е имал проблеми с потентността, тогава партньорката му ще се нуждае от повече изобретателност, за да го възбуди и да поддържа ерекцията.

Склонност към извращения 
Някои мъже са склони да искат това, което не са получили в своята младост. Ако са в напреднала възраст (и имат пари), тогава е много вероятно жената да трябва да влиза във всевъзможни образи, за да го задоволи.

Разбира се, връзката с по-възрастен мъж има и своите плюсове. Не трябва да бъдат нито омаловажавани, нито пренебрегвани. Ползите са:

Качество вместо количество 
Ако младият мъж се стреми само към бройките в леглото, то по-възрастният доставя много по-голямо удоволствие. Освен това, съзнавайки, че не стават по-млади, възрастните мъже дават всичко от себе си в секса.

Богат опит
И тук, както в кариерата, колкото повече опит има един мъж, толкова по-голяма квалификация може да предложи. И дори да има проблем с ерекцията, има много секс игри, които той знае как да използва.

Важни са чувствата на жената
С напредване на възрастта мъжете стават по-малко взискателни, пренебрегват себе си за сметка на преживяванията на партньорката.

Пари, позиция в обществото 
Да, има жени, при които сексуалността е свързана с парите и влиянието (подаръци, пътувания, скъпи вещи). Всичко това със сигурност може да ги доведе до оргазъм.

Сексът с по-възрастен мъж е приключение, което има много неизвестни, но със сигурност ще бъде много интересно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *