Селена Гомес се върна на училище

„Здравейте на всички ученици от средното училище „Дани Джоунс“! Говори Селена Гомес!“. С този поздрав любимата на много тийнейджъри изпълнителка зарадва всички свои фенове в средно училище в Тексас, което самата тя е посещавала.

Появата на певицата и гласът ѝ по уредбата, предизвикаха еуфория по коридорите на школото.

Селена сподели няколко снимки от своето изненадващо посещение.

„Ако видите, че някой от вашите съученици се храни сам в училищното кафене, както беше при мен, просто отидете при него и му кажете „Здравей!“, и го развеселете.“, обясни тя на събралите се около нея.

Изпълнителката призна, че в средното училище не е била толкова известна и много от съучениците ѝ странели от нея. 

Гомес разказа и за срещата си с любимите учители. „В училище Селена беше много скромна и мила. Въпреки това, тя бе невероятно трудолюбива! Много спретнато и добре възпитано дете“, сподели учителката ѝ по физическо. 

Бившата на Джъстин Бийбър качи видео, в което показва надраскана стена в школото, на която има и нейното име. Тя уточни, че работи по нов проект, който ще бъде готов съвсем скоро. Свързани статии

Преди няколко месеца, борейки се с депресията, Селена Гомес реши да изчезне от социалните мрежи. Тогава тя изтъкна, че много млади хора не общуват лице в лице с приятелите си, а предпочитат да са във виртуалната реалност и комуникират чрез чатове. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *