Семейната идилия на перничанката Антония Петрова: Синът й навърши 2 г., подариха си чудна фотосесия

Ако влезете в Instagram профила на Антония Петрова, в bio-то й ще прочетете, че тя е „Мис България 2009”, „Мисис Русия 2012”, четвърта в „Мисис свят”, топмодел, телевизионна водеща, адвокат, директор на администрация и правен отдел във фирма. Но, ако загледате снимките й, ще видите, че тя преди всички тези титли е майка, пише vbox7.

Последната фотосесия, която Антония Петрова е публикувала, е от рождения ден на сина си Благовест, който наскоро навърши 2 годинки. “Темата на снимките му пасва идеално и въобще не се затруднихме при избора й, тъй като и на външен вид, и по характер си е абсолютен Baby Boss Best Batinkov”, пише тя под снимките. 

Тя и съпругът й също са “влезли” в темата на фотосесията, като те са агенти 007. “Съчетахме я с модерните напоследък за тази възраст и за рожден ден Smashcake photosession”, уточнява миската.

“Цялото семейство искрено се забавлявахме и смятам че си личи! Споделяме кадрите с вас, с послание да бъдем здрави и нека царуват любовта и сплотеността в семействата ни”, завършва още тя.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *