Семейството на дупнишкия полицай Сл. Мутавчийски стартира строежа на втора къща за гости

Семейството на полицейски криминален инспектор в РУ – Дупница Славчо Мутавчийски строи втора къща за гости в дупнишкото село Крайни дол, известно като селото на богатите.

От една седмица майстори изграждат конструкцията на дървена  едноетажна къща в имота на инспектора в Крайни дол.

Тя ще е по подобие на първата къща за гости, която вече втора година работи – с огромен хол, две спални, барбекю…

В отворената преди две години къща за гости може да се настаняват  до 6 човека. Еднодневен делничен ВИП пакет струва 200 лв., а през почивните дни цената скача на 250,00 лв.

Любопитното е, че и двете къщи за гости са кръстени на името на съпругата на полицая Мая Василева .

Както “Струма” писа, преди около 3 г. семейството на Сл. Мутавчийски отвори два магазина – за железария и домашни потреби, на една от оживените улици в Дупница – „Патриарх Евтимий”, която води от центъра на града към най-оживения комплекс в града жк „Бистрица”, където живеят около 15 000 души. И двата магазина носят името “Мая”.

Сем. Мутавчийски бяха собственици на къща за гости и в Сапарева баня, но я продадоха за 200 000 лв. преди няколко години. 

Името на полицейския инспектор нашумя по време на делото срещу Братя Галеви за организирана престъпна група. Тогава Сл. Мутавчийски се яви като свидетел на Братя Галеви в Окръжен съд Кюстендил, като е отрекъл, че са водени преписки по случаи  на потърпевши от действията на Пламен Галев и Ангел Христов.

ДРАГО МИРОВ 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *