Семейството на пернишката миска Антония Петрова избяга на поредното си екзотично пътешествие – в Дубай

Семейство Батинкови обичат да споделят в Инстаграм моменти от пътешествията си по света и у нас. Сега звездното семейство се е отдало на поредното задгранично бягство до топла дестинация, като този път са се спрели на слънчевия Дубай . Те са поредната светска двойка от българския хайлайф, която по време на пандемията реши да посети красивия и модерен град. Перничанката Антония Петрова качи в социалната мрежа поредица от снимки, на които се виждат различните активности, които са предприели по време на обиколката си в екзотичния град. Небостъргачи, ресторанти, впечатляващи фонтани и скъпи хотели – това са само част от нещата, с които Батинкови радват последователите си в Инстаграм, пише vbox7.

Антония е качила снимка пред емблематичния небостъргач Бурдж Халифа , открит на 4 януари 2010 г., който е с височина 828 метр и е най-високата сграда в света.

Батинкови са се разходили и до фонтана в Дубай, който е музикален и е една от големите атракции в града. Той е и един от най-големите и високи фонтани в света – височината на струите му достига до 150 метра.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *