Семейството на петричка учителка отбеляза двоен празник – кръщене и рожден ден на първородната им дъщеричка

Кръщене и първи рожден ден на прекрасната си дъщеричка Анна-Мария отпразнуваха чаровната учителка в „V ОУ „Христо Смирненски“ – Петрич Клара Ласкова и нейната половинка Любомир Савов. Двойният празник събра близки и приятели на щастливите родители в родния град на майката.
За първото най-важно събитие от живота на първородната си рожба – светото кръщене, двойката избра църквата, в която са се венчали – „Свети Пророк Илия“ в село Беласица. Малката принцеса бе кръстена и въведена в християнската вяра от отец Борис. Кръстници на Анна-Мария станаха семейството на първия братовчед на майката – петричкият бизнесмен и собственик на най-голямата строителна фирма в южния град Станислав Ласков, и чаровната му съпруга Милена. Неотлъчно до родителите си бяха и двете им дъщери Виолета и Станислава.
След църковния ритуал по светото кръщене, излизайки от Божия храм, кръстникът предаде малката християнка Анна-Мария на развълнуваната майка. Празникът продължи в семейното заведение на нейните родители – щастливите баба и дядо Анани и Жана Ласкови. То беше подредено с вкус и стил до най-малкия детайл. Специално за първия рожден ден на първородната си рожба родителите бяха подредили детски кът Мики Маус – любимата играчка на сладката Анна-Мария. Любимият на всички деца анимационен герой бе акцент и в облеклото на щастливите родители и малката рожденичка, поръчано и изработено специално за повода и с надписи „Вече съм християнче и принцеса на 1 година“ върху бодито на сладката Анна-Мария, „Тати на християнче на една година“ върху тениската на гордия татко и „Мама на християнче на една година“ върху потника на щастливата майка.
Много емоции предизвика детското парти у малчуганите, присъстващи на тържеството. Кулминацията бе триетажна бутикова торта „Мики Маус“ със свещичка и фойерверки.
Диджей се грижеше за доброто настроение на гостите. Гордият дядо Анани като истински домакин се бе погрижил да изненада всички и бе поканил на събитието танцовия състав към ОДК – Петрич, който приповдигна настроението на гостите с няколко хора. Двойният празник бе ознаменуван със заря, също изненада от дядо Анани.
Богати трапези, много настроение и танци, детски глъч и непринудени емоции съпътстваха тържествения ден. Наздравици с красиви благопожелания към малката рожденичка християнка и нейните родители се вдигаха през целия ден.
ЯНА ЙОРДАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *