Семейство или кариера? Какво ви е писано да създадете според зодията

Някои зодии имат всичко в живота. Други се радват на това, което съдбата им е подарила. Каквото и да ни поднесе животът, трябва да сме щастливи с това, което имаме и търпеливо да чакаме това, което предстои.

Ако сте…

Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей:
Писано ви е да направите голяма кариера, която ще ви осигури до края на живота ви. Няма да знаете какво са финансовите липси и ще обиколите света, позволявайки си каквото ви душа и сърце иска. Очаква ви живот, изпълнен с много приключения и трябва да сте щастливи, че никога няма да се притеснявате какво ще сложите на масата си за вечеря. Метафорично и не, тя винаги ще е отрупана с най-вкусното, което светът познава. Ще имате блестяща кариера и ще бъдете пример за много млади хора, които ще искат да успеят също като вас. И ключът за целият този успех е не само упоритостта ви, а и разчупеното мислене, което ще ви изстреля на върха. Има само две зодии, за които е малко вероятно да имат само един брак и това са Близнаци и Водолей. Овен и Лъв пък ще имат сродна душа, с която обаче е възможно да се събират и разделят през целия си живот. Човек не може да има всичко и вие добре знаете това. Обикновено се стремим към това, което искаме най-силно. Везни и Стрелец ще имат няколко големи любови в живота си, които ще ги разтърсят и ще им покажат, че светът не е само работа. Семейство е трудно да създадат с вечните ангажименти и пътувания.

Ако сте…

Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог, Риби
Писано ви е да имате голямо и щастливо семейство. Е, всички знаем, че няма безоблачно щастие, но бъдете сигурни, че никога няма да сте сами. Ще имате обичта и подкрепата на близките си хора и семейството ви ще е за пример на много други. Финансово не винаги ще сте на върха, ще имате затруднения, но по-голямо щастие от любовта и това, което сте създали, няма да имате. И да не сте точния семеен тип, не забравяйте, че любовта променя. А идването на децата, съвсем сменят пейзажа на картинката. Те дават нов смисъл и ви дават нови сили да се борите с живота и да се справяте с всички предизвикателства. Телец и Риби ще имат и сравнително успешни кариери, които ще градят редом със семейството си. Няма как да са отдадени на 100%, за това и няма как финансовата страна на нещата да се реши за цял живот. Дева и Козирог имат арт заложби, които със сигурност са ключът към трупането на състояние. Ако съумеят да съхранят усета си, без да прекаляват, защото има шанс така да развалят семейството си. Рак и Скорпион може да се окажат в много трудно финансово положение няколко пъти в живота си. Винаги обаче ще намират начин да излизат от ситуацията като победители.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *