СЕНЗАЦИЯ! Гришо и Никол вдигат сватба в София!

Григор  Димитров и Никол ще се врекат във вярност в столицата, поп дивата избирала храм за венчавката.

Григор Димитров доведе любимата си в София не само да я запознае с майка си. Пленителната Никол избирала католически храм, където да стане съпруга на своята половинка.

Слуховете, които се разпространяват из столицата са, че американската певица искала лично да избере мястото, където ще си кажат „Да” с Гришо. Докато той се подготвяше за участие в турнира на родна земя Шрецингер прекара известно време с бъдещите си свекър и свекърва.

Тя вече се познавала с таткото на Григор. Тъй като той често пътува по света за турнирите на сина си. С майка му обаче Шерцингер е видяла за първи път.

Мария Димитрова е учителка по физкултура в родното Хасково. Двете любими жени на Гришо веднага си допаднали. Шоколадовата певица смаяла майката на тенисиста с подробните си познания за България.

И ако някой си е мислел, че Никол ще хукне по молове и заведения Шерцингер, която е върла католичка изявила желание да се запознае с българските храмове. Според мълвата, която се носи гаджето на Гришо искала да си хареса църквата, в която ще е венчавката, предават от електронното издание hotarena.net.

Григор поиска ръката на своята любима по време на почивката им по италианската Ревиера в романтичното рибарско селище Портофино. Бъдещата бг снаха заедно с майката на тенисиста посетили католическата църква „Св. Йосиф”. Със сигурност там Никол ще стане булка. Защото според българската църква няма проблеми православен да се вземе с католичка. Венчават ги без никакви пречки.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *