HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Сензация! Какво измисли забъркан в сексскандал общински съветник

Поредна сензация сътвори скандалноизвестният общински съветник от Гърмен Али Господев. Той е подал молба в Окръжен съд – Благоевград да бъдат отменени съдебната такса и хонорарът на адвокат Костадинка Богданова в размер на 1100 лева, които той трябва да заплати в Районен съд – Гоце Делчев по делото, което водеше срещу колегата си Верхад Ислямов заради сексскандала с ексшефката на ОбС – Гърмен Екатерина Татанова.
Както “Струма” писа, преди известно време Али Господев заведе частно дело срещу колегата си, в мотивите си той бе посочил, че искът му е за 10 хиляди лева по морални причини – за “уронване на престиж”. Причината била протестната декларация, която Ислямов прочете на общинска сесия срещу Господев за това, че си е потърсил интимни услуги от бившата председателка на Общинския съвет Екатерина Татанова. За декларацията си Ислямов се бе позовал на жалба срещу Господев, изпратена до полицията от Татанова.
Делото срещу Ислямов Господев заведе няколко месеца след скандала. За адвокат ищецът дори бе наел известен в цяла България юрист. За изненада обаче на самия старт на делото Господев поиска то да се прекрати. Според законовите процедури ищецът трябва да заплати съдебните разноски по делото, както и хонорара на наетата от Ислямов адвокатка Богданова.
В молбата до Окръжния съд, който да постанови да не плати тези разноски, Али Господев се е мотивирал, че предварително е “стигнал до споразумение” с Ислямов.
“Никога не съм разговарял с него и до никакво споразумение не сме стигали! Новината за оттегляне на иска разбрахме чак когато отидохме на делото с нагласата, че то ще се гледа и ние ще го спечелим!”, коментира за “Струма” Верхад Ислямов.
КОНСТАНТИН ПАШКУЛЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *