„Септември“ и „Локо“ (Сф) премръзнаха за 0:0 в Лебница, халф на симитличани напусна контузен

Футболистите на „Септември“ (Сим) и „Локомотив“ (Сф) завършиха 0:0 вчерашната си контрола в санданското с. Лебница. Равенството е трето поред за втородивизионния тим от Симитли в зимната подготовка. Мачът премина при смразяващ вятър, който постави на изпитание волевите и кондиционните качества на състезателите. Чистите положения за отбелязване на гол бяха рядкост. Наставникът на симитличани Антон Бачев използва различни състави в двете полувремена. Пълни 90 минути на терена остана единствено бранителят Слави Косов.

Неофициален дебют за септемврийци направи юношата на „Славия“ Христо Иванов. 20-годишният софиянец бе поставен на върха на атаката в сблъсъка с железничарите и се представи добре. Обичайното му място иначе е непосредствено зад централния нападател, ала показа, че може да бъде полезен и като таран. Той идва със статут на преотстъпен от белите.

В края на спаринга халфът Емил Петров настъпи топката на скорост и напусна с контузен глезен със съмнения за скъсани връзки. Снощи бившият играч на „Пирин“ бе пратен за снимка в Благоевград, за да се установи степента на травмата. Продължава възстановяването на щурмовака Ивайло Михайлов, който изпитва болки в петата още от лагера в Турция и води само индивидуални занимания.

„СЕПТЕМВРИ“ (СИМ): Ф. Димитров, Кр. Михайлов, Мунин, Косов, Вакадинов, Мутавджийски, Василев, Траянов, Д. Гогов, Лулейски, Хр. Иванов (Л. Георгиев, Кр. Николов, Стоилков, Карадачки, К. Николов, Карапетров, Ем. Петров, Й. Петров, Младенов, Грозданов).

ИВАН ДИМИТРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *