Сестрата на Маргините вдига сватба в незаконен замък!

Тежка сватба подготвя сестрата на бившите сикаджии Николай и Красимир Маринови, научи ексклузивно „Галерия“. Голямата дъщеря на Мариана Маринова – Бисера, наскоро получи предложение за брак от дългогодишния си приятел Юра Месропян.

Сватбата ще се състои догодина, като Бисера планира тържеството да е отново в незаконния замък край Равадиново. Именно в кичозната сграда, която е изградена върху земеделска земя, предназначена за отглеждане на крави, миналия месец сключи брак нейната братовчедка.

Дъщерята на Маргините Александра се венча пред над 300 гости, а Бисера смятала да я надмине по пищност.

Юра и Бисера са заедно вече повече от 4 години. Навръх рождения й ден 25-годишният мускулест мачо й подари диамантен пръстен с предложение за брак. Развълнувана и със сълзи на очи племенницата на Маргините каза „Да“ и още на следващия ден започна да прави планове за празненството. За да има повече време за подготовка, двойката реши да се венчае идното лято. Очаква се сватбата на Бисера Маринова да е събитието на годината.

Близки до семейството разкриха, че не е изключено скоро да има и втора сватба. Малката дъщеря на Мариана също има сериозна връзка. Мария Маринова е лудо влюбена във футболиста Валентин Добревски. Двамата бяха заедно на сватбата на дъщерята на Големия Маргин, където Добревски й споделил, че няма търпение да я направи своя жена.

„Ако има двойна сватба, Мариана доста дълбоко трябва да се бръкне“, коментират в подземните среди. И допълват, че братята й със сигурност ще ударят едно рамо. Бисера била любимка на Маргините и щели да бъдат доста щедри в подаръците си.   

Избраникът на милионерската племенница също не е случаен. Юра е син на известен месарски бос в Пловдив. Преди 6 години влезе в криминалните хроники след стрелба с газов пистолет в лицето на 29-годишен мъж в спор за паркомясто. Тогава едва 19-годишен, Юра бе освободен срещу 6000 лева, платени от баща му.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *