HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Силен тътен стресна семейство докато спи! Ето какво ги събуди

Автомобилът на Момчил Капурдов от дупнишкото село Бистрица е ударен, докато стопанинът спи. М. Капурдов паркирал лекия си автомобил “Фиат” пред дома си в центъра на селото, но явно шофьор, който не успял да вземе завоя от центъра на селото към Велевия площад, се забил в него. От силния удар семейството се събудило. Докато излязат, шофьорът отпрашил по селския път между Самораново и Бистрица. М. Капурдов веднага сигнализирал на тел. 112 за произшествието. От РУП – Дупница открили изоставен автомобила, който се блъснал в леката кола в с. Бистрица.

В масивите на КАТ – Дупница е открит собственикът на изоставената кола – 27-г. Румен В., но той твърдял, че не е шофирал личния си автомобил по време на инцидента. Дознатели го разпитват дали и на кого е предоставял автомобила си. Работи се и по версията, че автомобилът на Румен В. е откраднат и след ПТП-то е изоставен. В РУП – Дупница досъдебното производство засега се води срещу неизвестен извършител.

Както вестник “Струма” писа, преди няколко месеца Момчил Капурдов откри в реката, която тече край къщата му, камък с издълбан човешки образ и го сложи до иконите вкъщи като свещен предмет.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *