Символът, който изберете, ще разкрие какво ви измъчва най-много в настоящия момент

Днес ви представяме един тест, който ще разкрие нещо интересно за вас – проблем, който ви измъчва, и неговото потенциално решение.

Достатъчно е да изберете един от тези пет символа.

Готови ли сте?

Ето какво означава вашият отговор.

1. Лъв

Лъвът олицетворява силата и верността. Освен това тези животни символизират Слънцето и необходимостта да поемете контрола над съдбата си.

  • Проблем: Ако сте избрали лъв, вероятно имате нужда да се откъснете от това, което сте изградили с толкова много труд. Лъвът е символ на господство. Направили сте всичко по силите си, за да създадете живота, който живеете, но сега се чувствате в капан и във властта на обсебващите ви отговорности. Следователно се чудите дали да не опитате нещо ново? Имате ли нужда от промяна? Или може би изцяло нов житейски път?
  • Решение: Ако в момента сте емоционално зависими от други хора, ще трябва да спрете да прекъснете тези „нишки“ и да се научите да поемате отговорност за живота си. Доверете се на решенията си и хладнокръвно обмислете следващите си стъпки. Ако сте избрали фигурата на лъв, това означава, че имате много силна вътрешна и психическа сила, така че не се отказвайте, ще успеете. Ако искате да се освободите, ще успеете да го направите. Съдбата винаги е във вашите ръце.

2. Пясъчен часовник

Пясъчният часовник е символ на неизбежността, на кръговрата на времето.

  • Проблем: Хората, които са избрали фигурата на пясъчен часовник, знаят, че времето е ценно, и се възползват от всеки момент от живота си. Вероятно се чувствате в капана на времето. Проблемът е, че сте в категорията на онези, които живеят с постоянно съжаление и не могат да постигнат вътрешна прошка. В миналото времето е спряло за вас заради трагично или болезнено преживяване. Това е така най-вече защото не знаете как да оставите миналото зад гърба си. Затова имате чувството, че бавно потъвате, без енергия, в очакване на неизбежното.
  • Решение: Трябва да се научите и да се справите с миналото, да приемете това, което ви измъчва. Чак след това ще можете да оставите съжалението зад гърба си. Остаряването е част от живота и смъртта. Всички ние се раждаме, растем и умираме. То обаче не е нещо, от което трябва да се страхуваме. Примирете се с времето, с миналото. То е това, което ви е направило такива, каквито сте сега. А сега сте много по-силни, отколкото сте били преди. Опитайте се да живеете в настоящето. Вие сте всесилни. Времето е ваш приятел.

3. Луната

Луната е свързана с емоциите и скритите истини.

  • Проблем: Луната е много красива, когато слънцето я „гледа“, но е много студена заради тъмната си страна. Пред обществото се опитвате да представите личност, която не прилича на истинската ви същност. По тази причина хората, които избират Луната, са склонни да потискат емоциите си и се страхуват да говорят за това, което чувстват. Тя често се избира от самотни хора, които имат голямо сърце. Сърцето ви е бойно поле. Нещо мощно дълбоко във вас ви държи будни през нощта. Каква е тази тайна емоция, която го прави? Дали е ярост, омраза, гняв или просто страст?
  • Решение: Душата ви трябва да намери покой, а най-добрият начин да направите това е да изложите тези емоции на слънчева светлина, т.е. да признаете тяхното съществуване. Приемането им е началото. Потайността е това, което прави тъмните емоции толкова силни. Когато бъдат разкрити, те спират да ни влияят толкова силно. В този случай решението е много просто: да потърсите помощ и да изразите чувствата си. Научете се да го правите. Скриването или потискането на чувствата ви ви наранява.

4. Ключ

Ключовете винаги са били свързани с възприемането на житейския път.

  • Проблем: Ако сте избрали ключа, това означава, че се чувствате изгубени и трябва да намерите решение и здравословен път в живота си. Душата ви отчаяно търси отговори. Пътят, по който се движите, ви е накарал да поставите под въпрос всичко, което някога сте смятали за сигурно. Може би не знаете къде да търсите или сте уморени от търсенето. В някакъв момент усещате, че нищо не ви интересува в момента. Възможно е също така да ви е скучно.
  • Решение: Ключът е в това да проявите духа си, който да ви помогне да надскочите сегашния си живот и да потърсите нови тръпки и преживявания. Има нещо, което не знаете за себе си, а именно, че оказвате влияние върху другите, просто не го знаете поради умствените си блокажи. Поговорете с близките си или с онези хора, на които имате доверие, просто имате нужда от малък тласък, за да се превърнете в човека, който копнеете да бъдете. Намерете начин да пътувате. Това ще ви помогне да се срещнете и да общувате с други хора. Възстановете волята си за приключения.

5. Ръка

Символът на ръка (Хамса) се свързва със защита от зли сили. Тя ни брани от тъмнината, която ви заобикаля.

  • Проблем: Ако сте избрали фигурата на ръката, това означава, че сте заседнали в ежедневието си и винаги търсите някаква „свобода“, която да ви помогне да се успокоите.
  • Решение: Решението на този проблем е мълчанието. Седнете в онази част на дома си, където се чувствате най-удобно, и се вслушайте във вятъра през прозореца или, където е подходящо, в атмосферата на града. Трябва да откриете вътрешния си мир и ако правите това всеки ден, ще успеете да го намерите. Също така добър вариант би било да излезете или да пътувате с кола до места, които не познавате. Отделете време, за да се отпуснете и да се почувствате отново млади.

Източник: cluber.com.ua

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *