Симитличанинът В. Дреновички направи ловно показно на футболиста от Г. Делчев Ал. Георгиев, отстреля в един излет три прасета

Доскорошният футболист на „Пирин“ (Гоце Делчев) Александър Георгиев получи истински открит урок по ловуване от добрия си приятел Васил Дреновички от Симитли, на когото гостува през уикенда. Симитличанинът направи хетттрик, като отстреля 3 диви прасета при излета на ловната му дружинка, докато неговият гост не успя да се разпише. Все пак Дреновички има зад гърбя си солиден ловен опит, за разлика от по-младия си „събрат по оръжие“.

Два от глиганите в сметката му са по близо 100 килограма и един 60. Слуката му обаче едва ли щеше да е толкова изобилна без помощта на кучето Манго, което свърши най-важната работа – да докара дивеча на мушката на авджиите.

Топстрелецът Дреновички е получил покана от своя приятел да върне ловната визита в Неврокопско с дружинката на село Борово, където членува и Александър Георгиев. Боровчани също имаха слука през изминалия уикенд, похвалиха се с 3 диви прасета, отстреляни от Димитър Катранджиев и Георги Сотиров.


Трите трофея

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *