HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Симитличани си тръгнаха с 3-те точки от “Бончук” с асистенции на защитник

“Септември” /Сим/ нанесе трето поредно поражение на “Марек” с 2:1 и увеличи преднината си пред “Миньор” на второто място в подреждането с надеждата да се озове сред професионалистите по административен път. За двата гола асистира защитникът Здравко Карадачки. В 5-та мин. Анатоли Лулейски оползотвори негов находчив пас, а в 80-та мин. Смаил Креболиев засече с глава прецизното му центриране. Малко преди това Димитър Владимиров върна интригата на “Бончук”, но силите на домакините не стигнаха. За първи път на терена след наложеното му едногодишно наказание се появи Александър Близнаков.
“Влязохме в някаква миникриза, но толкова са възможностите ни в момента. Пак се наложи да пуснем двама юноши поради късата скамейка. Ще се опитаме да излезем от неприятната ситуация в утрешния мач в Самоков”, коментира треньорът на дупничани Цветан Видински.
Колегата му Спас Стоименов пък изчетка съперниците за бойката им игра. “Получи се истинско дерби на тежък и неравен терен. Това беше един от най-трудните ни мачове от началото на сезона срещу агресивен отбор. След ранния гол дадохме инициативата, което не трябва да се получава. Ясно е, че не можем да сме първи, а дали ще ни поканят за Втора лига, решават други хора”, заяви наставникът на победителите.
“МАРЕК”: Младенов, Близнаков, Н. Николов /46-Чечев/, Здравков, Йорданов, Дж. Николов, Д. Георгиев, Владимиров, Кръстовчев, Атанасов /58-Ганчев, 90-Р. Иванов/, Стоянов.
“СЕПТЕМВРИ”: Пангев, Карадачки, И. Иванов, Пейчев, Стоилков, Ст. Иванов, Петров /80-Бояджиев/, Топузов, Б. Хазуров /83-Сандев/, Гущеров, Лулейски
/70-Креболиев/.
СТОЙЧО КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *