HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Синоптик ни изненада! Лошото време се връща на 21 август, септември ни чака…

Още днес в Западна България ще усетим слабо затопляне, още преди обяд в София ще бъде слънчево и през следващите дни до края на седмицата. Това заяви в студиото на “Здравей, България” Анастасия Кирилова – метеоролог от НИМХ към БАН, цитирана от Блиц.

“Към края на тази и началото на следващата седмица отново ще има захлаждане и валежи. На морето по-слабо ще се усети захлаждането, това е типично за крайбрежието.

Просто процесите се размиват, докато достигнат до брега. Мисля, че няма с нищо да се наруши сезона на плажуващите. Там вероятността за валежи е малка”, каза тя. “Около 21 август ще има захлаждане. Няма да бъде горещо обаче в дните преди захлаждането. Изглежда обаче, че няма да имаме рязка промяна на температурата с около 20 градуса, както се случи сега, но ще е студено”, добави Кирилова. “Очакванията са за температури около и над нормата в началото на септември. За валежите е трудно да се каже, но засега изглежда, че ще са около обичайните. До около 5 септември не би трябвало да има сериозни проблеми по отношение на времето, но за по-натам е все още рано да се каже”, добави метеороложката.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *