HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Синът на благоевградската лекарка д-р Куньова събра приятелчета на парти за третия си рожден ден, дядо му го изненада с мотор

С приказно детско парти посрещна 3-ия си рожден ден синът Ибрахим на д-р Жанета Куньова от благоевградската болница и инж. Валентин Хаджиев, експерт в проучвателна фирма за благородни метали. В чест на рожденика родителите организираха мило тържество с приятелчета на малчугана и роднини в родния им край. В уютно заведение в село Краище, община Белица, малките палавници имаха възможност да тичат и играят на воля. Лъчезарната усмивка не слезе от лицето на Иби, който бе облечен със специално избрана риза и панталон, еднакви по цвят и модел с таткото Валентин.

Изненадите не спираха през целия ден. Дядо Алиш Куньов, кмет на село Черешово, и баба Фатиме изпълниха желанието на внучето си за детски мотор. В избора се включил и вуйчото, който специално обиколил магазините, за да избере най-добрия модел.

С подаръци, избрани с много обич, бе обсипан рожденикът от дядо Ибрахим, чието име носи малчуганът, и бабата Фатиме Хаджиева. Много здраве и безгрижни детски дни пожелаха на малкия юнак гостите на тържеството.

СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *