HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Синът на директорката на Неврокопската гимназия М. Георгиева – Борис, и приятелката му Дани се ожениха на сватба със 150 гости

По-малкият син на директорката на Неврокопската професионална гимназия “Димитър Талев” в Гоце Делчев Мария Георгиева – Борис Георгиев, и приятелката му Дани Панчева си казаха “да” на стилна сватба със 150 гости. Любовта между Борис, който е мениджър в голяма телекомуникационна компания, и чаровната му половинка Дани, работеща като финансист, пламнала по време на студентските им години в УНСС.
Логично двамата решили да станат семейство. Те отпразнуваха най-важния ден в живота си с близки, приятели и роднини в изискан ресторант в градския парк на Гоце Делчев. По време на сватбеното тържество булката “взе надмощие”, като ловко настъпи избраника си. Той обаче успя да отчупи по-голямото парче от погачата и възстанови хармоничните им взаимоотношения.
На младото семейство Георгиеви кумуваха най-добрият приятел на Борис, синът на доктор Георги Мегданов – Николай, и съпругата му Рада Мегданова, дъщеря на бившия директор на ОД на МВР – Благоевград Константин Титянов, чието слово към младоженците бе особено емоционално.
Не по-малко развълнувана от кумата бе и майката на младоженеца Мария Георгиева. Тя, както и останалите гости, сред които бившият гоцеделчевски депутат Георги Андонов, пожелаха на новото семейство дълъг и щастлив съвместен живот и вдигнаха наздравица в тяхна чест.
СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *