Синът на Електричката почна с „Вихрен“

19 футболисти изведе наставникът на “Вихрен” Здравко Лазаров-Електричката за увертюрното зимно занимание в снежния следобед вчера. Предвид бялата пелена над курортния град, старшията реши да не ползва официалния стадион, а поведе колоната за встъпителен крос в близкия парк. Три са новите имена, които се присъединиха към гладиаторите. Това са треньорският син Иван Лазаров, който досега риташе в “Брацигово”, доскорошният халф на „Надежда“ /Доброславци/ Георги Младенов, който е наследник на секретаря на Зоналния съвет на БФС – София Николай Младенов, и крайният бранител на “Гигант” /Съединение/ Димитър Калчев. Към новобранците се добавя и 18-годишният вратар Божидар Василев. Той е продукт на местната ДЮШ и за кратко бе спрял с футбола, но под давление на треньора на вратарите Иван Христов се връща към любимата игра.

Освен анонсиралите напускането си Борислав Хазуров, Мирослав Марчев и Божидар Станчев, вчера не се явиха Стефано Кунчев, дубльорът му под рамката Стоян Деспотов и нападателят Денислав Цолев. Ст. Кунчев вече обяви, че напуска “Вихрен”, но до снощи все още не бе решил дали да поеме към “Дачия Униреа” /Браила/ при бившия ас на ЦСКА Флорентин Петре, или да спре малко по на юг, в Добрич, където силно го иска старшията на “Добруджа” Емил Велев-Кокала.

Вчера не бе ясно дали Деспотов остава при вихренци, докато благоевградчанинът Д. Цолев по всяка вероятност ще премине в “Локомотив” /ГО/. Тъмнокожият бранител с конгоански корени Родриг Нанителамио е получил отсрочка от клубното ръководство и ще се присъедини в понеделник. Добрата вест за местните фенове е, че останалите асове начело с Даниел Златков са на линия и започнаха зимната си подготовка навреме.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *