Синът на Миню Стайков чака бебе от наследница на ВИС-2

Синът на подсъдимия олигарх Миню Стайков – Стайко, и 22-годишната Марта, дъщеря на разстреляния висаджийски бос Румен Маринов – Нарциса очакват бебе, пише „Галерия“. Момичета е в самото начало на бременността си и все още крие благата вест от суеверие.

Със Стайко се запознават в актуална чалготека покрай общи приятели преди 3 години. Миню Стайков също бил очарован от красотата и интелекта на 22-годишното момиче. Не е ясно как би реагирал покойният и баща, който приживе е бил много строг.

Марта живее със Стайко от края на 2019 година.

Двамата обаче най-вероятно няма да вдигнат сватба, защото Миню Стайков след две години зад решетките все още е под домашен арест за данъчни престъпления, пране на пари и неправомерно усвояване на земеделски еврофондове. Освен това Стайко веднъж вече е бил женен за друга богата наследница – Александра Арабаджиева, от която има дъщеря. Стайко имаше връзка с Мария Цветкова, след която се запознава  с 22-годишната Марта.

Младата дама почти не помни баща си Румен Маринов,

който бе един от легендарните босове от 90-те години и съосновател на стоиловата групировка ВИС. Той бе застрелян в разцвета на силите си преди 18 години, когато Марта е била 4-годишно дете.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *