Синът на Първанов се потроши с мотор

По-малкият от двамата синове на Георги Първанов се разминал на косъм от смъртта заради страстта си към високите скорости. В рамките само на един месец Ивайло Първанов преживял две фатални падания от мощния си мотор.

Наследникът на бившия президент признава, че въпреки злощастните случки не се отказва от возилото си на две колела, което нарича „моята любов“. Първото му падане било по-безобидно, като само загубил равновесие и паднал на асфалта. Сериозни щети нямало нито по тялото му, нито по мотора. Втория път обаче станал жертва на некадърен софийски шофьор, който излязъл от пряка на оживен столичен булевард, не се огледал и спрял по средата на пътя. Джигитът навлязъл изцяло в платното на Ивайло, който се оказал безпомощен и пожертвал себе си, вместо да удари автомобила на другия човек.

„Нямаше накъде да бягам. Стиснах предната спирачка, изгубих контрол и паднах“, разказва младият бизнесмен на свой приятел, също запален моторист. Травмите този пъти били по-сериозни, но най го доядяло, че разбил скоростите, лостовете и спирачките на чисто новото си возило.

Ужасени от преживяванията били най-вече майка му Зорка и съпругата му Росица, с която се венчаха точно преди 2 години. Снахата на Георги Първанов е родом от Враца, но още от студентка живеела в София. Завършила с отличие финанси в УНСС, както и европейски бизнес в престижен английски университет. Близки до семейството разкриват, че въпреки солидното образование не се месела в хотелиерския бизнес на мъжа си Ивайло, а към момента работела като високопоставен мениджър в Обединена българска банка, пише „Ретро“.

Сватбата на Ивайло и Росица бе сред най-бляскавите церемонии за 2016 г., но 2 години по-късно младото семейство все още не се решавало да има наследници. За разлика от Ивайло, по-големият син на президента Първанов – Владимир, вече е татко на две дечица. Първото внуче на бившия държавен глава се роди през 2011 г. и носи негово име – Георги, а през лятото на 2015 г. се появи и първородната внучка Виктория. Ивайло и Роси обаче тренирали да станат родители, отглеждайки куче от породата пекинез. Падали си по екзотичните почивки, а последната топдестинация, която посетили през пролетта на тази година, са Малдивите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *