HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
Топ теми

Синът на Тръмп разказа за връзките на баща му с Русия

Синът на президента на САЩ Доналд Тръмп – Ерик, след сестра си Иванка, която е смятана за най-влиятелната жена в света (заради огромното влияние на баща ѝ), все по-активно се изявява на политическото поприще. Нюйоркският бизнесмен, управляващ фонд от името на баща си, до сега не се отличаваше с интересни политически изявления. Сега обаче той си позволява да говори по най-острите теми в САЩ. Например за Русия и връзките на президента с тази страна.   Няма никакви връзки, увери обществото Ерик Тръмп в интервю за телевизия Fox News. „Това е лов на вещици, някакво безумие”, каза той, коментирайки продължаващия вече година скандал около предполагаемите връзки на предизборния щаб на Тръмп с Кремъл, пише Блиц.

Според Тръмп-младши, този факт е неоспорим и може лесно да бъде доказан. Например, може да се вземе ракетния удар на САЩ по сирийската база, който бе посрещнат от Москва доста остро. Как така се получава? Руснаците са викали за Тръмп, приписва им се намеса в изборите чрез „руски хакери”, а изведнъж нож в гърба.   Действително, атаката в Сирия накара редица са се изнервят. От друга страна, тя много приличаше на демонстративен акт, а след нея Тръмп повече не си е позволявал нищо подобно. И наистина ли, според слуховете, дъщеря му Иванка го е уговорила на тази стъпка, защото се е впечатлила от ужасите на войната?

И въобще, казва още Ерик Тръмп, всичките тези слухове за приятелство с Русия са разпространявани от изгубилата Демократическа партия, чийто кандидат Хилари Клинтън със своето дипломатическо минало не успя да преодолее енергичния и ексцентричен милиардер. „Те (демократите) по-скоро ще искат да видят как страната търпи край, вместо Тръмп да я направи отново велика”, каза синът на президента.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *