HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Синът на хитов фолк певец в чудовищен скандал! Жертва на побой през сълзи: Страх ме е!

Синът на Найден Милков – Димитър, пребил млада бургазлийка, която преследвал от месеци. Това твърди жертвата му – 20-годишната Александра Нейкова, съобщава Флагман.

Инцидентът е станал преди две седмици край с. Твърдица. Момичето има медицинско, подала е жалба в полицията, но досега е запазила случая в тайна, за да може следствените органи да си свършат работата.

На съдбовната дата Александра била поканена от приятел на Милков – Петър, за да пият кафе. Разбрали се да я вземе от дома й, момичето се качила в колата му спокойна, защото познавала Петър и не можела да повярва, че това е постановка. Приятелят на Димитър Милков обаче заключил вратите и я отвел право при него.

„Изведнъж Петьо спря колата и на задната седалка при мен се качи Митко с още едно момче – Станислав. Закараха ме на поляната край с. Твърдица и Димитър започна да ме бие без каквито и да е обяснения. Рита ме в корема, в гърдите, в краката. Удря ме по лицето с юмруци и продължи дори след като паднах на земята. Имах мозъчно сътресение и множество синини. Искам този човек да спре да ме преследва! Страх ме е! С ограничителна заповед не става, явно трябва да се търси друг начин”, разказа Александра.

След това животът й се превърнал в кошмар. Наложило се да се премести от Бургас, защото Димитър я тормозил.

По думи й преди това Милков я заплашвал с убийство. Той се „биел в гърдите”, че нямало какво да стане, никой не можел нищо да му направи и дори, че бил поръчал младата бургазлийка, твърди Александра.

Димитър Милков не  отрекъл пред полицията, че  ударил Александра. Според него причината обаче била, че тя му била довела „две к*рви, за да ги ч*ка пред нея”. Той се разярил зверски от това, тъй като „обичал само нея, не можел да изневерява” и затова я пребил – карала го да прави прегрешения.

Припомняме, че синът на Найден Милков редовно се замесва в подобни скандали. Той е многократно арестуван, обвиняван е в изнасилване, побой и какви ли още не.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *