Синът на Цветанка Ризова с „Мазерати“ за 100 бона

Цветанка Ризова държи извън светлината на прожекторите важните мъже в живота си, най-вече сина си Георги.

„Ретро“ се сдоби с уникални снимки на наследника на тв звездата, който вече е станал мъж за женене. Георги е плод на дългогодишната ѝ любов с бизнесмена Анатоли, с когото журналистката прекрати брака си тихомълком преди две години. Момчето на Ризова е завършило с пълно отличие Американския колеж в София. В момента младежът, който бил гордостта на цялата фамилия, бил студент в реномирано школо в Англия, където освен на академични успехи се радвал и на живот като на принц.

От фотосите му в социалните мрежи се вижда, че Георги често си позволява да пътува на ваканции из Европа, посещава само класни заведения и ресторанти и най-вече кара кола, която повечето му връстници са виждали само на картинка. Синът на Ризова сяда зад волана на спортно „Мазерати“, чиято цена е внушителните 100 хиляди лева. С подобни автомобили не могат да се похвалят дори политиците и техните наследници. По всяка вероятност прищявката на Георги да лети по улиците с черния спортен звяр е била удовлетворена по-скоро от баща му, отколкото от майка му. Макар Цветанка да е сред най-скъпоплатените водещи у нас, бившият ѝ мъж Анатоли е крупен бизнесмен с големи възможности. Дали обаче лукс животът на общия им наследник в Англия е изцяло финансиран от щедрия татко, не е ясно.

Самата Цветанка рядко успявала да се вижда с момчето си и това била голямата ѝ болка. Заради работата си не можела да си позволи чести пътувания до Острова, а той имал ваканции само три пъти в годината. Все още я измъчвала мисълта, че не се представяла перфектно в ролята на майка, и чувствала, че има много грехове към детето си.

„Работех и в събота, и в неделя, а ми се искаше да се кача на ски със сина ми. Работех до късно, а ми се искаше да го взема от детска градина или училище. Но не се оплаквам. Създадохме си добър свят – на доверие и приятелство. Общуваме интензивно, непрекъснато обсъждаме разни неща, много спорим“, откровеничи телевизионерката. За нея най-трудният момент бил заминаването му в чужбина, но не плакала дълго, защото вярвала, че е за негово добро.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *