HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Синът на шефката на съда в Кюстендил обра медалите на международeн турнир по карате

Синът на шефката на Кюстендилски районен съд Мая Миленкова – Янислав, е една от изгряващите звезди на каратето в клуб „Шурикен“. Той се върна с пълен комплект медали от международния турнир „Никон Оупън” на 11 март 2017 г. Най-малкият мъж в семейството на съдийката има в актива си десетки медали и отличия от различни състезания.

Сред най-запалените фенки на кюстендилските шурикенчета е самата съдия Миленкова. Тя не пропуска да придружава сина си по време на спортни състезания, винаги когато има възможност. Заради всеотдайността й и с още няколко майки малчуганите от КК „Шурикен” с гордост позират с тях при победи.

В семейството на матистрата, която от няколко месеца е и административен ръководител на Районен съд – Кюстендил, преобладават представителите на силния пол в съотношение 3:1. Най-големият син на сем. Миленкови – Марио, вече е студент в столицата, след като само преди година завърши с отличие Природо-математическата гимназия в Кюстендил, а съпругът й от години има успешен търговски бизнес.

ЖАНА ХРИСТОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *