Топ теми

Синята Луна на Хелоуин ще промени живота на 4 зодии

През октомври ще станем свидетели на едно рядко явление – Синя Луна. Това е названието на второто пълнолуние в рамките на един календарен месец. И за да е още по-магично и вълнуващо, Синята Луна ще се появи именно на Хелоуин – 31 октомври. Ето кои зодии ще са най-повлияни от това събитие, според “Pink Villa”.

Телец

По време на пълнолунието Телците ще чувстват всичко много по-силно, ще приемат нещата лично и може да са леко напреганти. Те ще се оставят на емоциите, ще почувстват отново някои неща, които са опитали да избегнат и това ще ги излекува. Хубаво е, все пак, да не се оставят напълно на чувствата и да не реагират прекалено бурно, защото ще предизвикат драми. В дните около пълнолунието те няма да са толкова стабилни, практични и земни, колкото по принцип са. Нека не премислят това, а да се оставят по течението.

Лъв

Синята Луна ще им донесе няколко много силни дни в професионален план. Лъвовете могат да работят върху професионалния си имижд и дори да сменят сферата, в която работят. Нека да бъдат отворени за нови предизвикателства и да не се страхуват. Но да не подценяват и сегашната си работа – ако я харесват, да ѝ се отдадат още повече, за да постигнат невероятни успехи. Да не се притесняват да заемат лидерска позиция и да покажат успехите си.

Скорпион

Дните около пълнолунието ще донесат промени в любовния живот на Скорпионите. На Хелоуин те ще могат да видят много по-ясно кои неща са позитивни и негативни във връзката им и отношенията им с потенциални партньори. И ще осъзнаят как да работят по заздравяване на връзката или как да изградят новите взаимоотношения. И около тях ще има драма, но не в лошия смисъл – просто ще имат възможност да разговарят искрено и да осъзнаят и споделят много неща.

Водолей

Ще се възползват максимално от Синята Луна. Ще имат шанса да се променят и трансформират през дните около пълнолунието. Да забравят за миналото, за проблемите, които са имали последните месеци и да се подготвят за новото. Предстоят им много нови преживявания и така те ще натрупат доста житейски опит. Да не се притесняват, този път няма да бъдат наранени.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *