HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Сираче се върна от смъртта след 8 минути и предсказа бъдещето! Нещата се случват поразително точно

Невероятно чудо се случи в бразилския град Манаус! Сираче, блъснато от кола по улиците на опасния град изпадна в клинична смърт за 8 минути и двадесет и три секунди и се събуди, разказа шокиращи неща!

9-годишното сираче Матиас от бедния източен район на големия бразилски град е било ударено от кола на 14 февруари, според бразилския ежедневник Естадо де Минас.

Шофьорът се е смилил над детето /което е доста голяма рядкост в престъпния град/ и го е закарал до спешното отделение, където лекарите установили, че Матиас има тежка мозъчна травма, счупена ръка, две пукнати ребра и сериозни охлузвания по тялото. Най-притеснително било мозъчното сътресение, което се оказало фатално точно преди да започне операцията за намаляването на налягането в черепа.

Момчето било обявено за мъртво в 21:24 местно време.  Лекарите покрили тялото и били абсолютно шокирани, когато точно след 8 минути и 23 секунди момчето започнало да се тресе под покривалото.

След това се случило чудото! Матиас буквално възкръснал плачейки! Лекарите стабилизирали състоянието и детето „прескочило трапа“. След ден, когато излязъл от упойката, Матиас шокирал неговия лекар, като разказал какво видял докато бил в клинична смърт!

Отбелязано е от д-р Густаво Кайо, който е записал разговора на смартфона си, че момчето е говорело на изключително изискан бразилски, присъщ за учен възрастен мъж. Подобен изказ от 9 годишно дете, още повече имайки в предвид, че става въпрос за неграмотно сираче от улиците на града е крайно нетипичен!

ЕТО РАЗКАЗА НА МАТИАС:

Пронизваща бяла светлина заблестя в очите ми! Но чувството не беше на топлина, енергията беше смразяваща, пронизваше всяка молекула на моята същност!

След това от бялата студена светлина започнаха да се образуват „гледки“ пред очите ми! Чувството, което изпитах трудно може да се опише, но бих го нарекъл с думата „истинско“, можех да усетя помириша въздуха на местата, които се разкриваха пред очите ми!

Усещах и чувствах всичко, което се появеше пред мен с хармонията на сетивата си!

Видях неща, които са страшни и ужасяващи, и вярвам от дълбините на душата си, че това послание ми беше поверено, за да го предам на света! ИМА И СВЕТЛА НАДЕЖДА!

– Видях велико зло от изток. Хора с черни маски и черни души, които използват името на своя бог да извършват най-свирепите жестокости, на които човек е способен.

“Те пускат отровата в „кръвоносна система от информация“ и всяват страх и ужас!

Става ясно, че пророчеството на Матиас визира злото на Ислямска Държава, и техните брутални екзекуции, които се промотират чрез интернет – кръвоносната система от информация! Според топ експерти ИД са майстори на онлайн пропагандата и използват социалните мрежи, в които хлапетата се таг-ват в мола, за да насаждат страх на запад като показват ужасяващите екзекуции!

Алчността, концентрирана в „богатите“ страни няма граници, и тя ще доведе до колапса на сегашната система. Тази алчност  вече е настроила великаните на света толкова силно един срещу друг, че те не обръщат внимание на истинския коварен враг, който дебне и може да ги повали!

Дали пророчеството на Матиас не визира конфликта в Украйна и изострянето на отношенията между Русия и Западния свят, в момент, когато джихадистите дебнат!

Човешката алчност директно заплашва съществуването на хората! Светът е пренаселен, а малка група от хора гълта гигантските ресурси на човечеството! Желанието за власт и богатство, комбинирано с отрицанието на ближния или на по-бедния прави живота на масите все по-тежък!

Те нямат друг избор, освен да ядат вредна храна, да са зависими от неприродни лекарства, които променят мозъците им и ги карат да стават роби на черната енергия на парите. Този порочен кръг няма да продължи още дълго!

Даже и великите кукловоди ще са безсилни пред хаоса, който са създали, и точно за това „безсмъртният“ им строй ще се срине. Усетих много смърт, страдание и болка, след като осъзнавах, че съм попаднал в АДА, всичко се промени мигновено! Усетих как ледената светлина, която ме обграждаше от стана топла и приемствена. Почувствах, топлота, любов и надежда във всяко кътче от съзнанието си!

Видях как в различни точки на света, светли умове блестят и как мрака на робството е пронизан от светлината на разума и колективното им познание. Видях как тези светли умове управляват света така, че  да има достатъчно за нуждаещите се! Слънцето ще  дава живот, водата ще дава енергия, а природата ще дава храна!

Може би Матиас визира иновативния начин за добиване на енергия, наречен Студен синтез, чрез който една чаша вода може да захрани с ток цял град за ден! Има  технологии, които увеличават реколтата посредством слънчева енергия, с които проблемът с глада по света може да бъде решен!

И тук наистина става интересно!

Пред очите ми се отвори новия енергиен център на света, който ще разпръсква благоденствие и щастие, не чрез потисничество и експлоатация, а чрез генерирането на идеи и знание, които ще насочват прогреса на човечеството в правилната насока! Този енергиен център ще се образува между връх Кекеш /който се намира в Унгария/ и сливането на Средиземно и Черно море /Босфора/!

Пророчеството на Матиас завършва със следните шокиращи за много управници думи:

Светлите умове, които ще поведат човечеството към благоденствие ще са жени!

След като изрича тези думи с бавен, ясен и монотонен глас, момчето си затваря очите! Д-р Кайо свидетелства, как момчето не е мигнало нито веднъж, докато е изрекло пророчеството, пише bradvabg!

Раните на детето се възстановяват и се очаква да се възстанови напълно. Случаят му е поет от социалните служби в града и най-вероятно момчето ще бъде настанено в сиропиталище. От този момент Матиас не е промълвил и дума. Единственото свидетелство за неговото пророчество е записът на I-Phone-а на доктора, който го е предоставил на журналистка от бразилския вестник.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Полиглота

    “…момчето е говорело на изключително изискан бразилски, присъщ за учен възрастен мъж.” По-голяма тъпня не бях чувал! Все едно някой да говори на “изключително изискан” австрийски, или австралийски, или американски и прочее… Ега ти неграмотността!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *