HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Скандален тренд! Ето ги прословутите модни обувки с пухчета, които подлудиха дамите (СНИМКИ)

Ако се опитвате през това лято да се стоплите, но все не успявате, то е време да си купите чифт обувки или пантофки от норка или заек.

Кожените обувки, които нахлуха в модните тенденции преди две години, се ползват с невероятна популярност, пише pik.bg. А специално за защитниците на животните се срещат и модели от екокожа.

Кожените обувки станаха популярни благодарение на Gucci, котито пуснаха мокасини без пета и ги допълниха с кожа.

Първият, който се осмели да вкара елементът на домашни пантофи в обувките за улицата не е криейтив директора на бранда Алесандро Микеле, а италианецът Андре Перуджа. През 1930-а г.  той е създавал смели модели обувки с маймунска кожа за Елза Скяпарели.

Обувки с украса от кожа могат да се видят и на снимки от 1920 и дори от 1910 г.

Подобни обувки вече се продават в такива огромни количества, че има подозрения, че това е новият способ да се продава кожата, тъй като палтата с естествен косъм вече отдавна изгубиха своята модна сила.

На пръсти се броят хората, които носят палта с косъм в днешно време, но се множат модните последователи на мокасините с рошави кожени украси или сандали с пухкави ходила. Същата е ситуацията с аксесоарите – чанти, украси с пухчета се срещат все по-често и по-често.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *