HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Скандалите в ефира се разгорещяват! Виктор Николаев с тузарски апартамент в столичния топ център

Самообявилите се за морални ментори водещи на сутрешния блок на Нова телевизия Анна Цолова и Виктор Николаев тънат в завиден разкош. От журналисти на заплата, живеещи в столични панелки, двамата внезапно забогатяват имотно само за едно лято.

През горещите месеци на 2014-а година Виктор Николаев и Анна Цолова придобиват имоти за стотици хиляди лева в тузарските квартали на София като „Драгалевци” и Идеален център.

През месец юли Цолова закупува къща в полите на Витоша за над 400 000 лв, а само месец по-късно екранният й партньор се сдобива с тузарски апартамент на една от  любимите на софиянци улици – “Г. С. Раковски”, на метри от сградата на Европейския парламент.

От къде Виктор Николаев има ресурса да закупи такъв имот и то в центъра на София и плод на случайно съвпадение ли е, че заедно с Анна Цолова имотно забогатяват по едно и също време – през горещото лято на 2014-а година, са въпроси, на които се очаква да отговорят НАП и Прокуратурата, пише Bnews.

Вчера читатели, представящи се като съседи на Цолова, изпратиха снимки, които разкриват разкоша за чудо и приказ, в който се помещава телевизионната водеща. Прави впечатление, че луксозният имот на журналистката е скрит зад почти военна ограда, която до преди няколко седмици липсваше. Загражденията на палата са по-грамадни от граничното съоръжение на Валери Симеонов.

Вероятно уплашена от предстоящото влизане на данъчните в приказния й имот, Цолова е вдигнала само за дни огромна скъпа ограда за почуда на комшиите си. Няма по-грандоманска ограда наоколо, пишат още те в коментар към изпратените фотоси. По думите им това е една от най-скъпите улици в баровския квартал „Драгалевци”.

Както сами ще видите на снимкaта пред къщата е паркирана и определената от читателите ни  „мощната машина на водещата в стил мутренските години от 90-те”.

Припомняме, че по документи палатът на Цолова е с площ от скромните 63 кв. м., което на практика е не възможно . Те задават  още въпроса „как за тази част на Драгалевци, на метри от Панорамния път към резиденцията на Борисов и Радев, близо 800 кв. м земя, без постройките, която струва 300-400 евро кв. м, Цолова плаща далеч по-скромна сума?”.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *