Скандалната Сузанита вилнее по кръчмите, тарифата й скочи рязко

14-годишната Сузанита сериозно се е заела с фикс идеята си да бъде звезда и е започнала да вършее само по кръчмите почти всяка нощ, дочу HotArena.

Поканите за изяви към невръстната певица буквално валят, а тя е решила да яхне вълната и не отказва на никого. Твърди се, че от 800 лева, колкото е взела за първото си участие, тарифата й вече била скочила на 1200. Това вероятно много радва не само нея, но и родителите й, които са благословили от сърце клубните изяви на своята щерка, пише “Уикенд”.

Присъствали на нейни „концерти” по нощните заведения твърдят, че досега не са видели в тях нито майката, нито бащата на момичето. Ако действително е така, клубовете не би трябвало да допускат момичето, защото по закон това е забранено, докато навърши 18 години. Приятелките на Сузи се ядосват и от сърце й завиждат. „Защо пускат Сузанита, а нас – не?”, чудят се ядосано те. Едно от последните участия на певицата бе в Пловдив при вход свободен. „Не сте пояснили кой вход й е свободен”, взеха я на подбив зевзеци.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *