Скандално заседание на пленума на общинското ръководство на БСП-Дупница! Съпартийците на д-р П. Дангов го подложиха на другарски съд

Заседание на пленума на общинското ръководство на БСП в Дупница се провежда тази вечер. По предложение на бившия депутат д-р Иван Ибришимов, който за пореден път не успя да влезе в парламента, съпартийците на кандидат-депутата и общински съветник от БСП-Дупница д-р Първан Дангов го подложиха на другарски съд. Гласувано бе Дангов да бъде наказан да не присъства на заседание на пленума 1 година. От присъстващите на заседанието тази вечер 22-ма съветници, 20 гласуваха “За” и 2-ма “Против” предложението на д-р Ибришимов. Общинските съветници от БСП в ОбС-Дупница също подкрепиха предложението. Заседанието продължава.

Припомняме, че д-р Иван Ибришимов и д-р Първан Дангов бяха шампиони по преференции в червените редици в Кюстендилско. Най-много гласове събра д-р Ибришимов, изрично за него вот дадоха 1802 човека, 1252 на хартия и 550 с машинно гласуване. Предпочитание за д-р Дангов дадоха 1587 човека, 494 от гласовете бяха дадени чрез машините за гласуване.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *