HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СКАНДАЛЪТ НЕ СТИХВА! Този път Васил Иванов разстреля Ани и Виктор!

Скандалът между журналиста Васил Иванов и Дарина Сарелска – директора на “Новини и актуални предавания” на Нова телевизия, не стихва.

Преди минути във “Фейсбук” той изригна с гневен пост срещу водещите на сутрешния блок Ани Цолова и Виктор Николаев.

По думите му те са защитили приятелката им Сарелска и са го обвинили открито в ефир, че целта му е да срине медията и така да свали от цената й.

Публикуваме обръщението на Васил Иванов във “Фейсбук” без редакторска намеса:

“Колегите” от Здравей България Виктор Николаев и Анна Цолова открито ме обвиниха в ефир, че целта ми била да срина Нова телевизия и така да сваля цената й, защото медията в момента била обявена за продажба. Вкараха ме по абсолютно безпардонен начин в измислена от тях световна конспирация. Без дори да се обадят (имат ми телефона) да поискат и моето мнение, преди да се изказват в национален ефир. А и моето мнение беше достатъчно ясно – казах истината за своето напускане – системна цензура към мен от директора на “Новини и актуални предавания” – Дарина Сарелска. Аз каза истината, подкрепих я с доказателства. Те обясниха, че към тях не е имало цензура, но как разбраха, че не е имало към мен!?

Но не – те взеха страната на приятелката си Сарелска, независимо от записите, с които се бях застраховал и съдържанието им. Вместо това Николаев и Цонева изопачиха фактите, като ме замесиха в конспирация и заявиха, че сривам поръчково телевизията, за да сваля цената й за бъдещия купувач.  Собствениците на Нова телевизия – MTG обявиха, че ще продават телевизията преди около 2 седмици. А ето моя смс-комуникация с шефката Силва Зурлева, която ясно показва, КОГА И ЗАЩО СЪМ РЕШИЛ ДА НАПУСНА. 23 януари 2017 г. ТРИ МЕСЕЦА ПРЕДИ ИЗОБЩО ДА СЕ ЧУЕ ЗА ПРОДАЖБА. С черно съм затъмнил конкретните материали, защото имам намерение да ги реализирам.

Не очаквам извинение от “колегите” – Виктор Николаев и Анна Цолова. Не ги смятам за колеги – те употребиха националния ефир за да тиражират ИЗМИСЛЕНА ОТ ТЯХ ИНФОРМАЦИЯ И КЛЕВЕТА за една моя постъпка, продиктувана само и единствено от съвестта ми. И едностранно, в полза на своята приятелка Сарелска, без нито един факт (игнорирайки фактите предоставени от мен) превърнаха тази моя постъпка в КОНСПИРАЦИЯ.

Явно така те разбират и практикуват журналистическата професия – фантазии и измислици. Затова занапред имайте едно наум дали да им вярвате. Аз не им вярвам. Ето и доказателството:

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *