HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СКАНДАЛ! Благо Георгиев завлече тъста на Бербатов с 200 бона

Огромен скандал тлее между футболните звезди Димитър Бербатов и Благой Георгиев. Някогашните съотборници в националния отбор са в хладни отношения, а причината е дълг на Джизъса към строителния предприемач Валентин Щилянов, който е тъст на Бербо.

Запознати с историята твърдят, че през 2012 г. Благо решава да инвестира голяма част от спестяванията си – 800 хиляди евро, в просторен палат в Горна баня, който бил построен именно от тъста на Митко чрез фирмата му “Щил Строй”, пише ПИК.

Триетажната къща била предназначена за друг баровец, но той се отказал да я купи в последния момент заради финансовата крица. В този момент Благо усилено търсел нов дом, където да се настани с тогавашната си съпруга Христина Витанова. Джизъса превел 500 хил. евро за имота и сключил договор, според който в следващите три години ще плаща на Щилянов на три транша по 100 хил. евро.

В следващите две години Благо спазвал ангажимента си и превел две от вноските. След като през 2014 г. обаче Георгиев се раздели с бившата гимнастичка, а и многомилионния му договор с Терек (Грозни) бе разтурен, бившият халф на Славия услужливо за самия себе си забравил, че има да плаща още една вноска на строителния предприемач.

“Трябва да плати още около 200 хил. лева, но отказва да го направи с мотив, че е платил по-висока цена на застроена площ при сключването на договора. Освен това оспорва цената, като открива дефекти при строежа”, твърдят запознати със скандала пред столичен седмичник.

В спора се намесил и самият Бербатов. “Пари за курви, нови дрехи и коли имаш, а за собствената ти къща ти се свиди”, гневно обявил Митко пред слисания Благой.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Хур Доколенко

    “„Пари за курви, нови дрехи и коли имаш,…” Правилно, тези неща са на първо място, другите могат да си чакат!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *