HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СКАНДАЛ! Гей спектакъл в кукления театър! Секс сцени с кукли пропагандират хомосексуализма

Гей спектакъл се намърда в столичния куклен театър. “Авеню Q” е поставен в храма на детските представления чрез скандалната фондация “Америка за България”, спонсорираща соросоидите у нас.

Спектакълът е дело на американския режисьор Уест Хайлър и българския му колега Петър Кауков. Представлението е забранено за лица до 16 години. Сред актьорите е певецът Рафи Бохосян.

Създателите на спектакъла казват, че той има за цел да разказва на обществото за гейовете, ксенофобията и расизма, както и за приемането на гей браковете и гей игрите.

За това използват актьори, държащи кукли, които пеят пред зрителите песни с нецензуриран текст. Има сцени, в които куклите стигат до сексуални пози. Постановката е била част от лондонския гей парад през 2009 г. В нея се използват няколко песни на “Куин”, но с променени думи с гей насоченост.

У нас зрителите са шокирани не толкова от постановката, имайки предвид, че всеки може да представя нещата както иска в артистичен план, а това, че подобен спектакъл се играе в кукления театър, свързван десетилетия единствено с невинни детски забавления, пише “Телеграф”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *