СКАНДАЛ! Кобрата лъсна на софра с видна кримка от подземния свят /снимка/

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев бе засече на разпивка с виден представител на криминалния контингент.

В медийното пространство изтече доста любопитна снимка на Кубрат Пулев и Камен Куката. Очевидно двамата са си доста близки приятели и въпреки трудностите в живота винаги намират време да седнат заедно на маса. Дружбата им датира от дълги години. Боксьорът няма намерение да я прекратява, само защото му вреди на имиджа.

На общата снимка на двамата се вижда, че те подхранват приятелството си с квалитетни питиета и мезета. След като отпадна от надпреварата за световната титла заради контузия, Кубрат Пулевму е поотпуснал края и често се отдава на подобни забавления. Кобрата и Куката излизат не само двамата, а в голяма компания, част от която са и Тервел Пулев и Андреа.

Кубрат Пулев и Камен Балбузанов не крият приятелството си

Не за първи път аверите са забелязвани заедно. Преди време наблюдаваха един до друг галавечер на боеве в клетка в Пловдив. Там поне Кубрат Пулев има оправдание за присъствието си… Наскоро Камен Балбузанов бе задържан от полицията за пореден път. Но подобни акции видимо не помрачават купонджийското му настроение, пише bgdnes.bg.

А на Кубрат Пулев явно не му пречи тъмното досие на неговия приятел по чашка. И двамата са минали през много изпитания по време на годините си дружба и тя е успяла да устои на тях. Кобрата не се влияе от приказките, че човек се познава по приятелите си и гордо позира до Балбузанов. Пък който каквото иска да говори!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *