СКАНДАЛ! Новото трасе на АМ “Струма” край Благоевград се пропука, затвориха пътя от Кулата

Новооткритият участък от АМ “Струма“ край Благоевград се пропука. Има пропадане на моста над Логодажка река край Покровник. Тази сутрин лентата в посока от Кулата към Благоевград е затворена и  движението на автомобилите е пренасочено по стария път. На място се извършва ремонт, който вероятно ще продължи около седмица до отстраняване на проблема. АПИ е информирана, това е поредният фал на пътната агенция, която усвоява милиони евросредства.  Участъкът от АМ “Струма“ бе открит през месец май от премиера Бойко Борисов, който не пропуска да заявява, че най-голямата му гордост е строителството на пътища, но екипите му така и не успяват да се справят с качеството и около новооткритите отсечки и магистрали непрекъснато гърмят скандали.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Фичката

    Важното е, че я откриха! Табелите още от Бараково казват, че не работи, при това още от месец май. Не трябва да се изненадваме. Пак ще я “открият”…

    Отговор
  2. Донки Хот

    Ами леля Кури и новата и евродУпетатка Милиончева казаха рецептата – да допуснат независима европейска експертиза от специалисти да изследват качеството на вложените материали и на извършената (и актувана и заплатена!) работа! Всичко ще лъсне като ромейско голо дупе на месечина!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *