Скаран с вътрешния ред вратар напусна „Пирин“ /ГД/

Вратарят на хандбалния „Пирин“ /ГД/ Александър Георгиев напусна отбора, оставяйки го по средата на пролетния полусезон в „А“ група само с един  състезател на възловия пост. Той бе временно отстраняван заради многобройни нарушения на вътрешния ред, но всеки път следваха компромиси от клубното ръководство. След наказанието му за поредната издънка Ал. Георгиев реши да си тръгне окончателно.

„Всичко, което е било нужно да се направи за състезателя, е сторено от страна на клуба. Ние сме изрядни в отношенията, като в същото време му дадохме възможност и да размисли. Винаги сме били коректни и сме откликвали на всички негови нужди. Александър Георгиев обаче ни обясни, че повече не иска да носи екипа на „Пирин“. Жалко е, че отборът остава само с един вратар. Ще търсим вариант, с който да го заместим”, коментира наставникът на неврокопчани Николай Пиргов.

Иначе вратата на тима ще бъде отворена, ако състезателят в бъдеще реши да се върне. При създалата се ситуация алтернатива на титуляря Димитър Ортомаров е  помощник-треньорът Любомир Арнаудов.

ГЕОРГИ АЛЕКСАНДРОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *