Скъпоценният камък според месеца, в който сте родени

Скъпоценните камъни са красиви, цветни и носят необходимата доза енергия, която да ни зареди през деня. В зависимост от месеца, в който сте родени, оказва се, има различни камъни, които съответстват на вашата личност. Ето кои са те:

Януари Гранат

Вие сте силен човек с ясна цел и приоритети. Приятелите ви често се обръщат към вас за необходимата доза стабилност, която им е нужна.

Февруари Аметист

Вие сте горди със себе си и рядко правите компромиси. Това е хубаво, защото винаги оставате верни на себе си, каквито и да са обстоятелствата.

Март Аквамарин

Вашата мечта е да обиколите света. Живот без приключения ви се вижда като пропиляно време, ето защо резервирайте самолетен билет още сега!

Април Диамант

Също като вашия скъпоценен камък, вие сте солидни и сериозни. В същото време държите на лукса и на това да имате хубави дрехи, мебели и изобщо да се обграждате с красиви неща.

Май Изумруд

Вие се адаптирате добре към различна среда, което ви помага много в живота. Мразите драмата и не обичате да вземате страна в спорове.

Юни Перли

Вие много добре знаете кое е добро и кое е лошо за вас, което ви помага много да правите избори. В същото време имате своята уникална индивидуалност и държите на нея.

Юли Рубин

Вие обичате да сте в ролята на шеф, затова трудно приемате чуждо мнение. В същото време обаче, имате добри лидерски качества.

Август Оливин

Вие сте интелектуалец, който обича да се замисля за екзистенциални проблеми. От вас често идват велики идеи и хората ви уважават.

Септември Сапфир

В живота вие сте в непрестанно търсене на истината. Професиите подходящи за вас са детектив или адвокат.

Октомври Опал

Често хората казват за вас, че летите в облаците и нямате реална представа за нещата. Добри сте в това да фантазирате и да мечтаете, гледате по един различен начин на живота.

Ноември Топаз

Вие се борите за справедливостта, каквото и да става. Бихте направили всичко, за да промените света към по-добро.

Декември Тюркоаз

Със сигурност вие сте човек на изкуството. Вашата съдба е да създавате, независимо дали като склуптор, писател или художник.  

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *