Слаба конкуренция на конкурсите за началници на два отдела на община Разлог

Слаба конкуренция регистрират на конкурсите за началници на два отдела на Общинска администрация – Разлог. Един-единствен е кандидатът за началник отдел „Образование, култура, младежки дейности и спорт“ към дирекция „Хуманитарни дейности“ в община Разлог. Това е Катерина Стойчева, която и към момента работи като главен специалист в същия отдел. Предишният й стаж е в областта на туризма, където е работила като мениджър. Пет години е била и обществен възпитател към местната комисия за борба с противообществените прояви при малолетни и непълнолетни.

Двама са кандидатите за началник отдел „Териториално и селищно устройство“ към дирекция „Икономически дейности, благоустрояване и екология“. За мястото ще се борят дългогодишният служител в отдела Румен Джамбазки, който към момента заема длъжността главен експерт и е с богат опит в областта, и Венета Драговчева. Тя е завършила финансово-счетоводен мениджмънт, работила е като консултант към мобилен оператор, а към момента има частен бизнес – семейството й има копирен център в Разлог.

Всичките трима кандидати отговарят на минималните изисквания за заемане на двете длъжности и са допуснати до по-нататъшно участие в конкурса – тест и интервю.

  ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *